Nieuws

Besparen met led-noodverlichting

Eind 2013 tekenden ruim veertig organisaties samen met de overheid het ‘Energieakkoord voor duurzame groei’ met als doel energiebesparing. Helaas zijn de gemaakte afspraken niet gehaald en worden er per augustus 2019 strengere maatregelen genomen.

Lees verder.

Regionaal Project Bedrijf Helmond

Begin Juni hebben wij een mooi project mogen verzorgen en deze keer in eigen stad.

Lees verder.

Tijdelijke sporthal voor school in Boxmeer

De afgelopen tijd hebben wij weer vol trots mee mogen werken aan een mooi project in Boxmeer.De afgelopen tijd hebben wij weer vol trots mee mogen werken aan een mooi project in Boxmeer.

Lees verder.

Festivak beurs Brabanthallen ’s-Hertogenbosch 6 & 7 November 2019

Op 6 en 7 november 2019 zullen wij weer op de Festivak beurs staan in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De Festivak is de ontmoetingsplek voor de gehele evenementenbranche. De evenementenbranche is altijd in beweging, daarom is het belangrijk om op juist wijze de in de vraag te voorzien door het bieden van het juiste aanbod.

Lees verder.

Tijdelijke terminal op luchthaven Berlijn-Shönefeld

Passagiers op de luchthaven Berlin-Schönefeld kunnen de komende tijd blijven inchecken in een tijdelijke terminal gebouwd door onze partner Neptunus en voorzien van stroom en verlichting door Van Lieshout Elektra. De tijdelijke terminal zal anderhalf tot twee jaar gebruikt worden totdat de renovatiewerkzaamheden op de luchthaven klaar zijn.

Lees verder.

Happenings

Events

Specials

Website door Buro TARGET