Nieuws

Festivak beurs Brabanthallen ’s-Hertogenbosch 6 & 7 November 2019

Op 6 en 7 november 2019 zullen wij weer op de Festivak beurs staan in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De Festivak is de ontmoetingsplek voor de gehele evenementenbranche. De evenementenbranche is altijd in beweging, daarom is het belangrijk om op juist wijze de in de vraag te voorzien door het bieden van het juiste aanbod.

Lees verder.

Tijdelijke terminal op luchthaven Berlijn-Shönefeld

Passagiers op de luchthaven Berlin-Schönefeld kunnen de komende tijd blijven inchecken in een tijdelijke terminal gebouwd door onze partner Neptunus en voorzien van stroom en verlichting door Van Lieshout Elektra. De tijdelijke terminal zal anderhalf tot twee jaar gebruikt worden totdat de renovatiewerkzaamheden op de luchthaven klaar zijn.

Lees verder.

Tijdelijke winkel Die 2 Brüder von Venlo voorkomt sluiting tijdens grootschalige verbouwing

De verbouwing van de bekendste supermarkt van Venlo, is begonnen. Onze Partner Neptunus plaatste een noodwinkel in het nabijgelegen Nolenspark. Hierdoor kunnen gedurende de grote verbouwing, die naar verwachting 4 maanden gaat duren, de klanten alsnog bediend worden. Van Lieshout elektra heeft zoals u van ons gewend bent, de stroom- en de lichtvoorziening geregeld en aangelegd voor deze tijdelijke supermarkt.

Lees verder.

Happenings

Events

Specials

Website door Buro TARGET