Tijdelijke winkel Die 2 Brüder von Venlo voorkomt sluiting tijdens grootschalige verbouwing

De verbouwing van de bekendste supermarkt van Venlo, is begonnen. Onze Partner Neptunus plaatste een noodwinkel in het nabijgelegen Nolenspark. Hierdoor kunnen gedurende de grote verbouwing, die naar verwachting 4 maanden gaat duren, de klanten alsnog bediend worden. Van Lieshout elektra heeft zoals u van ons gewend bent, de stroom- en de lichtvoorziening geregeld en aangelegd voor deze tijdelijke supermarkt.

Ed Ramaekers, algemeen directeur van Die 2 Brüder von Venlo, is blijmoedig dat de verkoop de komende maanden door kan gaan in het Nolenspark. Meneer Ramaekers gaf aan dat er in de afgelopen 20 jaar nauwelijks iets veranderd is aan de winkel en het dus hoog tijd werd voor modernisering. Na het maken van veel afwegingen kwam de oplossing voor een tijdelijke supermarkt in het Nolenspark als beste optie op tafel.

Na de grootschalige verbouwing zal de winkel weer verhuizen naar haar locatie aan de Gelderse Poort.  Naast een algehele modernisatie van de winkel zal het winkeloppervlak van de verbouwde supermarkt zal groeien van 3.500 m2 naar 5.000 m2.

Wij zijn blij dat wij mee hebben mogen werken aan dit project en we zijn trots op het uiteindelijke resultaat dat wij in samenwerking met Neptunus hebben neergezet.

Happenings

Events

Specials

Website door Buro TARGET