Tijdelijke terminal op luchthaven Berlijn-Shönefeld

Passagiers op de luchthaven Berlin-Schönefeld kunnen de komende tijd blijven inchecken in een tijdelijke terminal gebouwd door onze partner Neptunus en voorzien van stroom en verlichting door Van Lieshout Elektra. De tijdelijke terminal zal anderhalf tot twee jaar gebruikt worden totdat de renovatiewerkzaamheden op de luchthaven klaar zijn.

Hoewel Berlin-Schönefeld de kleinste van de twee Berlijnse luchthavens is, vliegen er jaarlijks zo’n 13 miljoen passagiers van en naar de Duitse hoofdstad. Het groeiende aantal passagiers én het uitblijven van een opening van de nieuwe luchthaven Berlijn-Brandenburg, waren aanleiding voor de uitgebreide renovatie van de luchthaveninfrastructuur.

Op dit project hebben wij ruim 5 km aan data bekabeling gelegd. Daarnaast is door Van Lieshout Elektra het hele pand voorzien van elektra-aansluitingen en de complete verlichting inclusief nood-en buiten verlichting hebben wij ook verzorgt.

Van Lieshout Elektra is trots om mee te hebben mogen werken aan dit geweldige project op het vliegveld van Berlijn. Wij zijn daarom ook erg blij met het uiteindelijke resultaat.

Happenings

Events

Specials

Website door Buro TARGET